THE SIGN OF OUR LOVE

Lilypie First Birthday tickers

Friday, July 5, 2013

Selamat Datang Ramadhan



Alhamdulillah. Thank you Allah for this love. This is not the ending but the new chapter starting in our life. I never dream to let you being my part of love story but i cant deny that the script is written by Him. Subhanallah.

sayang ingat, sempat jugak nak menulis Ramadhan terakhir sebagai gadis sunti rupa-rupanya sayang tak sangka ini merupakan Ramadhan pertama sayang sebagai seorang isteri. hehehe.....Allah Maha Mengetahui di sebalik perjalanan hidup yang telah Dia takdirkan buat kita.

dan sayang takkan lupa bila Abang cakap
'macam tak percaya kita dah kawen'
hehehe....siap balik bagitau mak lagi
'betul ke dah kawen ni?'

Ini Ramadhan pertama kami sebagai suami isteri. semoga keberkatan Ramadhan ini melimpahkan lagi kasih & cinta antara Abang dengan sayang. banyak yang perlu kita pelajari Abang tapi insyaAllah, the learning process is never end.

semoga Allah memayungi rumahtangga kita dengan rahmatNya sehingga ke syurga. 

Salam Ramadhan





No comments:

Hello There

"hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia sempurna. banyak yang perlu dikorbankan, banyak juga yang terpaksa dilepaskan. sesekali langkah tersadung, rebah menyembah. sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentukan kesabaran dan air mata. selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada anugerah Tuhan. anggaplah sesekali diduga itu sekadar utk mematangkan dan mengajar kita untuk bangun menjadi manusia sesempurna insan......" insyaAllah
There was an error in this gadget
 

Made by Lena