THE SIGN OF OUR LOVE

Lilypie First Birthday tickers

Saturday, November 2, 2013

video : aunty mie vs uncle si

okey. hari-hari yang sangat sibuk. semalam bagai terlepas satu beban yang sangat berat. penyudahnya, hari ini sisa migrain semalam menyerang lagi. meeting hari ini saya hanya diam dan tersenyum tatkala tepukan dihadiahkan buat Puan Ami. saya hanya membetulkan statement, tepukan itu untuk team UPD. tanpa bantuan mereka, saya tak mampu untuk mengurusinya seorang diri.

bila dato' kp menyetujui cadangan yang diberikan untuk mencapai target, saya lega walaupun dari awal saya asyik kena marah malahan awal pagi sebelum pergi meeting di GSA memang dah kena. hahaha...nasib la sapa yang kena. saya cuma tak puas hati sebab kena marah kerana salah orang lain. tapi takpe la, bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah kan.

video

dan ini first video melalut saya sambil tunggu Abang nak pergi dating. i just want to release my tension. paperwork, report, staff job scope, filing dan banyak lagi masih menunggu. lupakan mereka sekejap....

dan dalam kepenatan, saya tetiba rindukan angah. bukan tak jumpa, baru last week keluar ramai2. video kat bawah tu, memang kije kitorang minggu lepas. tapi senget, macam kami yang selalu ngokngek. nak wat macam mana, hottest aunty kan. ngeh3..... sampai ke sudah, uncle si tak boleh mengatasi performance  aunty mie. tapi angah mursyidah suka uncle si dan mereka memang saling menyukai. tapi angah waznah, sori la. Abang kena usaha keras lagi. tengok statement budak kecik tu kat video bawah....

video

whatever it is, i luv them so much. walaupun saya selalu jadi raksasa....heeee

No comments:

Hello There

"hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia sempurna. banyak yang perlu dikorbankan, banyak juga yang terpaksa dilepaskan. sesekali langkah tersadung, rebah menyembah. sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentukan kesabaran dan air mata. selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada anugerah Tuhan. anggaplah sesekali diduga itu sekadar utk mematangkan dan mengajar kita untuk bangun menjadi manusia sesempurna insan......" insyaAllah
There was an error in this gadget
 

Made by Lena