THE SIGN OF OUR LOVE

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, November 21, 2013

The Memory of Family Day



okey, memang rancangan Family Day ini telah dilewatkan seminggu daripada tarikhnya gara-gara isu Kursus Induksi yang bakal kena pada sesiapa yang belum kena (peluang cerah, saya salah seorang daripadanya. heheh). akhirnya, terlaksana juga trip kami ke Bukit Gambang Water Park walaupun ramai juga opismates yang terpaksa mengkecualikan diri disebabkan masalah masing-masing. takpelah, selama 2 hari di sana memang sudah cukup membuat kami letih tapi seriously i told you, seronok!

saya memang tak suka mandi di tengah orang ramai. malu. dulu-dulu pergi gathering kat air terjun ngan budak2 kelas tapi saya sorang je tak mandi. saya segan. tapi kali ni, lain bebenar. Abang yang taknak mandi dan taknak sentuh air. saya nak main dengan kekawan lain, kesian Abang melangut sorang-sorang. jadi saya paksa jugak Abang main. first game kami main crystal slide. serius, nak gelak. saya ngan Abang bila turun gelongsong tu cuma diam hinggalah last sekali Abang pesan 'pegang kuat-kuat, yang'....hahahaha. ok, Abang sayang ayang.

lepas tu, erm......Abang yang tak berenti nak main ombaknya. hehehe...





thank you, guys for this enjoyable moments!

No comments:

Hello There

"hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia sempurna. banyak yang perlu dikorbankan, banyak juga yang terpaksa dilepaskan. sesekali langkah tersadung, rebah menyembah. sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentukan kesabaran dan air mata. selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada anugerah Tuhan. anggaplah sesekali diduga itu sekadar utk mematangkan dan mengajar kita untuk bangun menjadi manusia sesempurna insan......" insyaAllah
There was an error in this gadget
 

Made by Lena