THE SIGN OF OUR LOVE

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, October 25, 2009

melodi mahasiswi di ambang FINAL EXAM...

malam ni tengah seronok2 buat assignment en Ya (state 3 types of pump and discuss its construction and how it works). hohoho....seronok buat sampai mata berpinar-pinar mengadap laptop buat assignment yg bernilai 5%. markah jugak wooo........


"masyitah....masyitah....engkaulah dirimu wanita mulia, masyitah....masyitah...." jgn salah sangka aku puji diri sendiri ya. itu ringtone mesej telefonku nyanyian saffone ye. aku mlm2 dpt mesej ngeri skt. mesti berita x best. ye sungguh.....meeting.....meeting.....meeting. tolonglah....this is study week. give me time to focus on study. ku pujuk diri " masyitah, jangan mengeluh. ini amanah. ini tanggungjawab"


ye! ye! semangat giler aku nak gi meeting ni. kalau boleh nak malam ni jugak tapi......x boleh. malam esok. tidak!!!! esok aku kena pulun test materials management n manufacturing organization. submit tutorial en ya 5%, assignment puan haizal n report puan arikah.harus bagaimana ini......


moralnya, inilah akibat buat kije last minute......


kepala dah pening2 lalat dah ni.........


xtau nak sentuh yang mane satu........


ya Allah......kuatkan aku untuk menghadapi ujian ini. 


lupe nak cerita pasal FINAL EXAM......


langsung tak sentuh ape2 lagi........tipu la, dah baca dah. ni tengah buat tutorial sambil2 membaca la ni. x gitu? [ceh, ubat nak pujuk hati nan resah]



jangan jadi malas masyitah! wake up!



No comments:

Hello There

"hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia sempurna. banyak yang perlu dikorbankan, banyak juga yang terpaksa dilepaskan. sesekali langkah tersadung, rebah menyembah. sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentukan kesabaran dan air mata. selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada anugerah Tuhan. anggaplah sesekali diduga itu sekadar utk mematangkan dan mengajar kita untuk bangun menjadi manusia sesempurna insan......" insyaAllah
There was an error in this gadget
 

Made by Lena