THE SIGN OF OUR LOVE

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 8, 2011

Selamat Pengantin Baru

dalam keboringan mengadap pc di opis, mata bagai berpinar-pinar membaca '2A HSA, Rework PCBA, JAM-4K, Media, DPPM Pareto etc.......ponim kepala masyitah. engineer asyik jeling kelih2. takut AMI tertido kot. 

haha.....tiba-tiba idea datang untuk membuat entry pengantin baru. al-maklum la, musim orang kawen. masyitah cuma nak ambik berkat je. mana tau terkena sipi-sipi seri orang nikah neh, sampai seru. hahaha......berkat pengantin baru yang kitorang (sya, farihah, aku, sue & epi) ambik kat Masjid Kristal masa praktikal hari tu tempiasnya mengena pada farihah dulu. tahniah la adikku sorang ye. meh nak highlight pic sebelum kawen kitorang. eh sebelum farihah kawen....saloh pulop. =)
 rasanya bagai semalam kita bergelar penuntut dan berguling-guling sampai 4, 5, 6 pagi siapkan design dan project kat hostel. menangis, ketawa, gembira, marah dan bengang serta bermacam-macam lagi rasa bagai masih terasa. hari ini, kau sudah bergelar seorang isteri wahai sahabat......


tahniah. semoga bahagia melayari dan mengemudi nakhoda kalian sehingga ke destinasi syurga.

 
akak mintak maaf tak dapat pegi masa nikah hari tu, tapi akak akan cuba pergi lepas raya nanti. InsyaAllah.
semoga menjadi isteri solehah dan ibu mithali. waa....langkah bendul akak neh, cincin sebentuk. hahaha


~semoga bahagia~

`lagu saat lafaz sakinah akak letak sebab akak sukakan lagu tu. saat seorang ayah melepaskan anak perempuannya pergi pada seorang lelaki. Alhamdulillah, ayah farihah masih ada saat menyerahkan anaknya pada seorang suami. never forget him even you are somebody to another man because sehingga akhir usia, hanya dia satu-satunya lelaki yang akan bergelar ayah buat kita~

2 comments:

Hana Farhana said...

waa.. farihah da kawin.
msyitah nnt krm slm slamat pngantin br kat farihah ek:)

Ameena Muktar said...

insyaAllah...

turn nurul bila lak? haha....jadi tak dengan abang ipar kat kedah sana?

Hello There

"hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia sempurna. banyak yang perlu dikorbankan, banyak juga yang terpaksa dilepaskan. sesekali langkah tersadung, rebah menyembah. sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentukan kesabaran dan air mata. selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada anugerah Tuhan. anggaplah sesekali diduga itu sekadar utk mematangkan dan mengajar kita untuk bangun menjadi manusia sesempurna insan......" insyaAllah
There was an error in this gadget
 

Made by Lena