THE SIGN OF OUR LOVE

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, March 4, 2009

seminat t-reka

Assalamualaikum.................

sudah lama tak mencoret corit kat sini. huhuhu..........miss my blog! biasalah kehidupan student, kalau tak bizi tak sah. huhuhu..........tp kalau time tak bizi tu bukannya nak study! baik mengadap laptop ni lama-lama. Astaghfirullah. bila la manusia yang bernama masyitah aminah ni nak sedar2kan diri. masih banyak lagi tanggungjawabnya.

actually, this is my first time saya nak tunjuk muke kat blog ni. sebelum ni, x nak tapi ntah nape tetiba rasa nak show off je. hehehe........gambar ni waktu kena 'paksa' gi seminar kat TTC. even paksa, masyitah gi dengan niat kerana nak dapat ilmu even first day, subhanallah. balik2 terus tempah katil. kepala berdenyut hanya tuhan je yang tahu. mungkin sebab mase tu tak breakfast kot tapi sempat jugak masuk planetarium pergi ke 'bulan'. hahaha......miss that memories!

hari kedua seminar bagi masyitah lagi best berbanding first day tp syg seribu kali syg. tetiba my lecturer call me suruh masuk kuliah ptg nanti. mmg mcm kucing hilang anak la hari tu cari transport nak balik. mmg takleh bg perhatian kat ceramah kat depan je. ingat lagi suara lecturer tu yg dah bunyi semacam, kang dia terasa hati habis la.....tp alih2 rupa2nya lecturer tu x dpt surat yg menyatakan kitorang satu fakulti diwajibkan berada kat TTC tu. huhuhu......

lets see who is masyitah aminah!




No comments:

Hello There

"hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia sempurna. banyak yang perlu dikorbankan, banyak juga yang terpaksa dilepaskan. sesekali langkah tersadung, rebah menyembah. sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentukan kesabaran dan air mata. selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada anugerah Tuhan. anggaplah sesekali diduga itu sekadar utk mematangkan dan mengajar kita untuk bangun menjadi manusia sesempurna insan......" insyaAllah
There was an error in this gadget
 

Made by Lena