THE SIGN OF OUR LOVE

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, November 16, 2008

Alhamdulillah.....


Alhamdulillah...... hari ini berakhirnya final exam for me for this sem. fuh, lega but hati ni still berdebar2. macam manalah hasil yg dapat dituai......huhuhu.....

tp, kalau diingatkan masa dlm dewan td. adooo....kepala dah pening semacam. x tau nak jawab ape. sbbnya, byk membaca sangat. hehehe...biasalah, last minute semua nak masuk dalam otak. dan kalau dibenarkan, sure nota pun kalau boleh nak bawak angkut sekali dalam dewan exam. huhuhu......macam test static n strength of materials( fuih, penuh! paper en ismail kan.....). open book dibenarkan. bestnya! tapi kesian jugak n mohon maaf gak untuk my classmates. akak mintak maaf untuk kesilapan formula electric yg disediakan td. rasa bersalah sgt sbb salah tulis but akak tau, adik2 akak sumenya bijak2 blake. insyaAllah, korang mesti boleh buat lebih baik than yg akan buat kan? hehehe....

but, perjuangan masih belum berakhir. masih banyak ilmu yg perlu ku tuntut, bukan ilmu dunia shj malahan akhirat. sesungguhnya diri ini bukan wanita yg penuh ilmu di dada. semoga saya dipermudahkan Allah untuk memperoleh ilmu dan mengamalkannya di jalan yg Dia redhai. amin.....

suke suke gak tp, satu lagi final project must be submited. huhuhu......i can't imagine if this project fail. ada chance to repeat this paper. nauzubillah..........i have to think positive!

doakan semoga segala-galanya berjalan dengan lancar dan selesai dengan jayanya disertai barakah. insyaAllah.........

masyitah : the simple one that really dun understand herself.


No comments:

Hello There

"hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia sempurna. banyak yang perlu dikorbankan, banyak juga yang terpaksa dilepaskan. sesekali langkah tersadung, rebah menyembah. sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentukan kesabaran dan air mata. selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada anugerah Tuhan. anggaplah sesekali diduga itu sekadar utk mematangkan dan mengajar kita untuk bangun menjadi manusia sesempurna insan......" insyaAllah
There was an error in this gadget
 

Made by Lena