THE SIGN OF OUR LOVE

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, February 16, 2011

mantech@udm part I


zaman muda2 dulu....eaidil pegi kelas pakai tie woo. bila dah jadi senior....hahaha. xdop nyer. dan yang paling best, sila focus pada rambut adnan. nampak kemas giler masa jadi junior. takpe lawa & handsom sume. baguih2....ikut peraturan pegi kelas

buktinya....sampai akhir semester korang still kemas kan? tak percaya tengok bawah tu
^
^
^
^
hehe...kemah boh

sorry to say bro, u smile look like sinchan. maap...

  pokcek(dunno btol x spelling ni)< amir yang janji nak gi oversea skali ngan akak......jgn wat lupe 


 picnic kat umah siapa agak2 ni?



korang dajalkan laptop akak ke ni? erm.....


sorry my frens, jangan marah-marah nanti cepat tua. entry ni just nak mengimbau memori mantech@udm. 
missing all of you......=)

 

No comments:

Hello There

"hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia sempurna. banyak yang perlu dikorbankan, banyak juga yang terpaksa dilepaskan. sesekali langkah tersadung, rebah menyembah. sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentukan kesabaran dan air mata. selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada anugerah Tuhan. anggaplah sesekali diduga itu sekadar utk mematangkan dan mengajar kita untuk bangun menjadi manusia sesempurna insan......" insyaAllah
There was an error in this gadget
 

Made by Lena