THE SIGN OF OUR LOVE

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, April 12, 2009

segalanya berakhir dengan jayanya....

assalamualaikum......

the first word that i could say is, Alhamdulillah. segala puji untukMu yang memberi aku ujian untuk menguatkan aku. segalanya berakhir dan semoga akhirnya dengan jaya. hahaha.....insyaAllah. but it doesnt mean that masyitah dah boleh goyang kaki. no no no .....final exam bakal menyusul tak lama lagi.

apa yang ku maksudkan di sini adalah masyitah dah berjaya menyudahkan dan membentangkan dua projek akhir untuk semester ini. memang payah dan i have to be tough to face dengan benda alah ni sebab maklumlah masyitah ni lemah sikit kalau bab2 kena buat project.

good job masyitah! chewah, bile lagi nak puji diri sendiri kan???? Alhamdulillah......kerana Dia mempermudahkan segala urusanku dan semoaga Dia memberkati segala usahaku.

No comments:

Hello There

"hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia sempurna. banyak yang perlu dikorbankan, banyak juga yang terpaksa dilepaskan. sesekali langkah tersadung, rebah menyembah. sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentukan kesabaran dan air mata. selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada anugerah Tuhan. anggaplah sesekali diduga itu sekadar utk mematangkan dan mengajar kita untuk bangun menjadi manusia sesempurna insan......" insyaAllah
There was an error in this gadget
 

Made by Lena