THE SIGN OF OUR LOVE

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 24, 2008

SELAMAT KEMBALI...........



Setelah hampir sebulan lebih bercuti di rumah akhirnya masyitah harus kembali ke kampus. belum puas rasanya menikmati keindahan cuti kali ini namun ku harus akur, perjuanganku di sini belum selesai. masih banyak lagi yang perlu ku cari untuk memenuhi diri ini. diri yang selalu alpa dengan keindahan duniawi. astaghfirullah....

ku pasti, mesti semester ini lebih mencabar dugaanya. masyitah harus kuat dan harus tabah. jangan cepat putus asa dan lemah semangat.

dan satu lagi tak sabar rasanya nak jumpa kawan-kawan. good news, pointer last sem my classmates dengan khabarnya hebat-hebat belaka. Alhamdulillah, satu lagi pendorong untukku berusaha dengan lebih gigih. tahniah untuk ain di atas kejayaannya untuk sem ni. tinggalkan akak nun jauh di belakang nampaknya ek? xpe, akak take it as a challenge, dear! dan untuk yang lain pun. farihah, akak gembira dengan apa yang farihah dapat! terima kasih gak untuk kerjasama dalam menyiapkan final project computer aided design. kan akak dah cakap, farihah boleh punya! dan untuk yang lain, tahniah sume! kita teruskan kecemerlangan bagi nex sem......

SELAMAT KEMBALI KE KAMPUS SEMUA!!!!

MASYITAH: harap sangat-sangat, semester ni masyitah boleh buat yang lebih baik....

No comments:

Hello There

"hari ini bukan semudah semalam untuk bergelar manusia sempurna. banyak yang perlu dikorbankan, banyak juga yang terpaksa dilepaskan. sesekali langkah tersadung, rebah menyembah. sesekali melangkah gagah tersenyum megah dan semua itu memerlukan pengorbanan, menentukan kesabaran dan air mata. selagi prinsip hidup berada di atas landasan yang betul, usah di gusar pada anugerah Tuhan. anggaplah sesekali diduga itu sekadar utk mematangkan dan mengajar kita untuk bangun menjadi manusia sesempurna insan......" insyaAllah
There was an error in this gadget
 

Made by Lena